Over ons

Image
Mazda1500

Al 3 generaties is Peeten een begrip in de regio. In 1953 startte Sjeng Peeten het garagebedrijf in Baarlo waarna zijn zoon Piet in 1967 één van de eerste Mazdadealers van Nederland werd en die in 1978 ook een vestiging in Venlo opende. Sinds 1995 vormt zoon Jan de directie van 'Automobielbedrijf Peeten B.V.'. Het bedrijf mag zich momenteel de oudste Mazdadealer van heel Europa noemen.

In de beginjaren van de auto was voor Sjeng Peeten service verlenen aan de klant het belangrijkste uitgangspunt. Voor zijn opvolgers is dit altijd zo gebleven: ook Piet Peeten en tegenwoordig Jan Peeten stelt de klant centraal.

Image
Fotowand

Of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe Mazda of een goede occasion, uw wensen staan altijd centraal. Ook als het gaat om een voor u op maat gesneden verzekering of financiering.

Zeker bij de aanschaf van een occasion is een vertrouwd adres voor u als klant een belangrijk uitgangspunt. Onze beste reclame op dit gebied zijn onze tevreden klanten. Dit geldt zeker ook bij onderhoud, reparatie of schade-herstel aan uw auto. U kunt rekenen op vakmanschap en correcte uitvoering van uw opdrachten.

Uw mobiliteit is onze kwaliteit.