Onze aanbiedingen

Profiteer van veel voordeel

MAZDA CX-5 NU MET € 3.000,- VOORDEEl

Mazda introduceert Voordeel van de Zaak, een unieke (tijdelijke) actie met veel voordeel. Zo rijd je de luxe Mazda CX-5 nog dit jaar met € 3.000,- korting als je nu een voorraadmodel aanschaft. Wacht dus niet te lang en rij nog dit jaar met voordeel van de zaak.

Bekijk de aanbieding

Mazda2 Sport Selected

De nieuwe Mazda2 Sport Selected is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel (sportief) voordeel. 

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3 Sport Selected

De Mazda CX-3 is een opvallende crossover die zich goed presenteert in elk soort omgeving, zowel zakelijk als particulier. Ben je op zoek naar een extra vleugje sportiviteit? Dan is de Mazda CX-3 Sport Selected de ideale keuze. 

Bekijk de aanbieding

MAZDA CX-5 SPORT SELECTED

De Mazda CX-5 is Mazda's meest succesvolle SUV, die zowel zakelijke als particuliere rijders aanspreekt. Ben je op zoek naar een extra vleugje comfort en sportiviteit? Dan is de Mazda CX-5 Sport Selected de ideale keuze. Deze bijzondere versie is voorzien van de 2 liter Skyactiv-G 165 benzinemotor en combineert de rijke uitrusting van de Comfort uitvoering met meer comfort én een extra sportieve uitstraling dankzij onder meer:

  • Prachtige 19-inch lichtmetalen velgen
  • Apple Carplay
  • Veiligheidspakket met o.a. head-up display
  • Complete LED-verlichting
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • En nog veel meer!
Benieuwd naar de luxe en sportiviteit van de Mazda CX-5 Sport Selected?
 
 

Bekijk aanbieding

Mazda finance: nu vanaf 3,99% rente

Tot en met 31 december 2019 financier jij jouw nieuwe Mazda CX-30 of Mazda CX-5 voor een rentetarie van 3,99%! Dit aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke aanvragen. 

Mazda finance actie 3,99% Rente

Mazda Private Lease Deals

Mazda heeft momenteel zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda2, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-30 en Mazda CX-5. 

Bekijk de aanbieding