Image
Fotowand klein

Over ons


 

Image
Mazda1500 Showroom

Al 3 generaties is Peeten een begrip in de regio. In 1953 startte Sjeng Peeten het garagebedrijf in Baarlo waarna zijn zoon Piet in 1967 één van de eerste Mazdadealers van Nederland werd en die in 1978 ook een vestiging in Venlo opende. Sinds 1995 vormt zoon Jan de directie van 'Automobielbedrijf Peeten B.V.'. Het bedrijf is de oudste Mazdadealer van heel Europa.

In de beginjaren van de auto was voor Sjeng Peeten service verlenen aan de klant het belangrijkste uitgangspunt. Voor zijn opvolgers is dit altijd zo gebleven: ook Piet Peeten en tegenwoordig Jan Peeten stelt de klant centraal.

Image
Mazda RX-7 Showroom

Of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe Mazda of een goede occasion, jouw wensen staan altijd centraal. Ook als het gaat om een voor jou op maat gesneden verzekering of financiering.

Zeker bij de aanschaf van een occasion is een vertrouwd adres voor de klant een belangrijk uitgangspunt. Onze beste reclame op dit gebied zijn onze tevreden klanten. Dit geldt zeker ook bij onderhoud, reparatie of schade-herstel aan een voertuig. Je kunt rekenen op vakmanschap en correcte uitvoering van alle opdrachten.

Uw mobiliteit is onze kwaliteit. 

Image
Pand-Peeten-Vakgarage

Vakgarage Peeten Baarlo

Zoals bekend zijn wij naast erkend Mazdadealer ook een officiële Vakgarage in de regio. Het voordeel wat zich hieruit vormt is dat we niet alleen specialist zijn in Mazda, maar in alle modellen! Behalve onderhoud en reparatie leveren wij betrouwbare APK-keuringen, aircoservice, accuservice en een grote of kleine beurt. Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland.

Vakgarage staat voor kwaliteit! Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Maar om de kwaliteit van de Vakgarages naar een nog hoger niveau te tillen en te onderhouden hanteert Vakgarage een eigen kwaliteitsplan en een ondersteunend technisch trainingsprogramma. Het eigen kwaliteitszorgsysteem genaamd VAKPLAN is gekoppeld aan internationale kwaliteitsnorm NEN-ISO 9001:2000.

Image
Fotowand klein

Loop tijdens het wachten op de auto ook eens langs onze fotowand achter in de showroom. Hier staan veel van onze trouwe klanten tussen samen met hun Mazda. Wij vinden het fantastisch om te zien dat deze fotowand nog steeds groeit. Klanten van het eerste uur, Mazda-klassiekers van heel lang geleden of klanten die een dag met de MX-5 weggeweest zijn, er staat van alles tussen! 

Heb je een leuke foto met je Mazda en staat hij er nog niet tussen? Meld dit zodat we ervoor kunnen zorgen dat hij er binnenkort wel hangt.

 

Bij Automobielbedrijf Peeten staan we voor:
Transparantie voor beide partijen
Totaalservice
Eerlijkheid en vertrouwen

Stel een vraag

Aanhef