Image
Mazda werkplaats

Onderhoud

Voordelen van service en onderhoud bij Automobielbedrijf Peeten

Vakbekwame monteurs

Reparatie en onderhoud

Ruime werkplaats

Eerlijk advies

Onderhoudscalculator

Bereken hier de onderhoudskosten voor jouw Mazda of bel met 077 - 477 15 90 als er specifieke vragen zijn.

Image
Werkplaats-kentekens-blurred

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij trachten ernaar om alle servicevormen aan de klant te kunnen bieden. Denkend hierbij aan onderhoud met APK, bandenwissels en -opslag, autoverkoop, pechhulp vanuit Mazda of Vakgarage, Private of zakelijke lease, schadeherstel, Mazda Plus Garantie en Mazda of Vakgarage Autoverzekeringen.

Bij Peeten ben je hiervoor aan het juiste adres! Staat er iets niet tussen wat je uitgevoerd wil hebben? Laat het ons weten via het contactformulier en wij laten je de mogelijkheden weten.

Image
Lounge-werkplek-showroom

In de werkplaats staan onze monteurs dagelijks voor je klaar, ook op zaterdag! APK, onderhoud of een afspraak die niet lang gaat duren? In de showroom kan je rustig wachten op de auto. Op de loungebank met de haard aan of op de afgezonderde werkplek met stroom- en internetvoorzieningen. Uiteraard met gratis Wi-Fi en een heerlijke kop koffie.

Image
Sfeerbeelden Mazda

Heeft u een vraag over de auto of zit er enigszins spoed bij? Bel met de receptie want in de meeste gevallen kan één van de monteurs met u meekijken om vervolgens de beste diagnose te stellen. Als het veilig is om te rijden maken we een afspraak voor een later tijdstip maar zodra de veiligheid niet gegarandeerd kan worden, zetten we waar mogelijk een leenauto in en wordt de auto zo snel mogelijk gerepareerd.

Bij Automobielbedrijf Peeten staan we voor:
Transparantie voor beide partijen
Totaalservice
Eerlijkheid en vertrouwen