Image
Mazda werkplaats

Pech & Schade

Pech met jouw Mazda of op zoek naar professioneel schadeherstel? Bij Peeten in Baarlo ben je aan het juiste adres.

Image
Mazda2-schade-werkplaats

Pech met jouw Mazda?

Wat vervelend. Maar wees gerust, wij helpen je zo snel mogelijk weer op weg! Mazda Euro Service zit namelijk gekoppeld aan het onderhoud bij de dealer. Krijgt de Mazda een onderhoudsbeurt? Dan zit daar tot de volgende beurt ook de Europese pechhulp bij aangesloten voor maximaal 12 maanden of 20.000 kilometer. Precies wanneer de Mazda weer toe is aan het volgende onderhoud.

Geen Mazda maar wel onderhoud via Peeten? Ook via Vakgarage heb je de mogelijkheid om een Europese pechhulp af te sluiten. 

Image
Schade werkplaats

Schadeherstel voor jouw Mazda

Schade aan de auto is altijd vervelend en iedereen hoopt hier zo min mogelijk mee te maken te krijgen. Mocht je echter toch met schade geconfronteerd worden dan kun je altijd bij ons terecht.

Wij voeren het gehele traject van expertise, herstel en zelfs de financiële afwikkeling met bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij voor je uit. Ook hierin bieden wij een totaalservice. Je hoeft alleen maar de sleutel van de auto te overhandigen.

Kleine beschadigingen aan de carrosserie kunnen soms tegen een fractie van de gebruikelijke vervangingskosten door nieuwe reparatiesystemen gerepareerd worden. Ook ruitschade wordt door ons uitgevoerd. Bij een ruit met enkel inslag, kunnen wij deze nagenoeg onzichtbaar repareren. In veel gevallen kan een dergelijke reparatie gratis via je verzekering uitgevoerd worden.

Schade, wat nu?

In het geval dat je schade hebt aan de auto staan we uiteraard voor je klaar! Onze collega van de schadeafdeling zal samen met jou het proces van aanvraag tot afwikkeling doorlopen. 

Image
Leo Hermkens Schade Receptie

Leo Hermkens

Receptie / Magazijn / Schade