Image
Sfeerbeelden-garantie-breed

Garantie & Verzekering

Om 100% rijplezier te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat jouw Mazda in perfecte staat afgeleverd wordt. Mocht er tóch iets niet in orde zijn, dan kun je altijd rekenen op onze uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie. Uiteraard is onderhoud van je Mazda volgens de fabrieksvoorschriften een eerste vereiste om je Mazda in perfecte conditie te houden.

Image
MPG Mazda Plus Garantie

Mazda garantie

De uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details over onze fabrieksgarantie en de voorwaarden.

Met Mazda Plus Garantie geniet je ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houd je dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kun je tot twee jaar langer van extra zekerheid genieten en voorkom je vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen.

De voordelen zijn onder andere:

  • 12 of 24 maanden extra zekerheid (tot 120.000 en 150.000 kilometer)
  • Geen onverwachte reparatiekosten
  • Geen eigen risico
  • Overdraagbaar bij verkoop en daarmee gunstig voor de restwaarde
  • Geldig in heel Europa
Image
Mazda Autoverzekering

Mazda autoverzekering

Natuurlijk heb je liever niet dat een reparatie aan je auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kan je terecht bij een erkend Mazda reperateur en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd.

Voor alle andere merken bieden wij de Vakgarage Autoverzekering aan. Dit concept heeft net als bij de Mazda Autoverzekering het grote voordeel dat je maar naar één garage hoeft voor schade aan de auto. En dat allemaal tegen een concurrerend tarief. 

Bij Automobielbedrijf Peeten staan we voor:
Transparantie voor beide partijen
Totaalservice
Eerlijkheid en vertrouwen

Via onderstaande link vind je meer informatie over garanties en verzekeringen.

Nog aanvullende vragen over garanties of pechhulp? Stel ze hier!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef