Image
Header CX-3 Financieren

Financieren

Auto’s worden steeds vaker gefinancierd. Denk bijvoorbeeld aan een huurkoopregeling, een leaseauto of een ondernemer die zijn eigen vermogen liever investeert in zijn bedrijf maar toch die nieuwe auto nodig heeft. Dat zijn allemaal vormen van financieringen. Welke opties heb jij?

Image
CX-3 Showroom fotowand

Ook particulier wordt steeds meer gefinancierd. Niet alleen de hypotheek en het telefoonabonnement worden tegenwoordig maandelijks betaald. Ook de maaltijdboxen voor de boodschappen, een all-in kappersabonnement en de Netflix-accounts worden iedere maand afgeschreven van de rekening.

Dus waarom niet budgetteren met een auto? Totale ontzorging aan de hand van een Private Lease contract of alle onderhoudskosten nog in eigen beheer met een financiering zijn daarin twee bekende mogelijkheden.

Image
Mazda2 sfeerbeelden

Mazda Finance is de perfecte partner voor wie zakelijk of privé een Mazda wil rijden, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Hierdoor rij je je nieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand. En met de slottermijn en de inruil van je huidige auto heb je controle over de hoogte van je maandtermijnen. Dat scheelt aanzienlijk in je maandlasten.

Image
CX-30 sfeerbeelden

Heb je een vast bedrag per maand in gedachten voor de nieuwe Mazda? Je kunt je maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Een slottermijn is een vooraf vastgesteld bedrag dat je pas aan het einde van de looptijd hoeft te betalen. Over deze slottermijn betaal je gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing.

Na betaling van de slottermijn is de Mazda helemaal van jou.  Ook kan je ervoor kiezen om het verschil tussen de inruil van je Mazda en de slottermijn te gebruiken als aanbetaling voor je nieuwe Mazda.

Weet je jouw gewenst model en uitvoering? Laten we dan samen een geschikt tarief berekenen!

Image
Mazda3 showroom

Waarom kiezen voor Mazda (Private) Finance?

  • Een gloednieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand
  • Alle autokosten in eigen hand en gemakkelijk te budgetteren 
  • Mogelijkheid tot boetevrij vervroegd inlossen
  • Geheel af te stemmen op je persoonlijke situatie

Laat één van onze collega's jou meer vertellen over de mogelijkheden binnen een autofinanciering.

Image
Rik Peeten Verkoop

Rik Peeten

Verkoop nieuw & gebruikt
Bij Automobielbedrijf Peeten staan we voor:
Transparantie voor beide partijen
Totaalservice
Eerlijkheid en vertrouwen