Netto Operational Lease

Netto Operational Lease

Wilt u zaken als reparatie, onderhoud en verzekering zelf regelen? Dan is Netto Operational Lease de ideale leasevorm voor u. Het belangrijkste verschil met Full Operational Lease is het feit dat u bij deze vorm van leasen het operationele beheer van uw auto zelf kunt verzorgen.

Bij Netto Operational Lease staat het voertuig niet op uw balans maar op naam van de Leasemaatschappij, zodat u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming. Net als bij financial lease zijn de kosten op het gebied van reparatie, onderhoud en verzekering voor uw eigen rekening. Het restwaarde risico ligt bij de Leasemaatschappij.

Indien u de auto eventueel aan het einde van het contract wil kopen, wordt er een koopoptie geboden. Hier zit u niet aan vast, u mag van deze optie gebruik maken.

De belangrijkste voordelen van Netto Operational Lease:
    • Al meer dan 50 Jaar Mazda dealer 
    • Keuze uit een ruime sortering Mazda’s nieuw of gebruikt. 
    • Een ruime en zeer wisselende keuze in gebruikte auto’s van diverse merken
    • Keuze uit een ruime sortering bedrijfswagens, alle merken, gebruikt of nieuw
    • Wij beschikken over een eigen werkplaats;
    • Volledige service en continuïteit van vervoer;
    • Met een telefoontje is alles geregeld;
    • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor bedrijfsvoering.

Heeft u andere mobiliteitswensen? Neem contact met ons op en wij stellen dan graag een specifiek mobiliteitspakket voor u samen.

Neemt u liever het onderhoud en verzekering op in het contract? Dan is dat uiteraard ook mogelijk met de leasevorm Full Operational Lease. 

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers
Wilt u bellen? Dat is mogelijk op 077 – 477 1590.
Stuurt u liever eerst een mail? Mail dan naar: bedrijfswagens@peetenmobiel.nl

Kortom, welke financieringsvorm u ook wilt voor uw aan te schaffen personenauto of bedrijfswagen, het team van Automobielbedrijf Peeten staat u graag te woord om samen voor u de beste keuze uit te werken.