Over ons

Over ons

Al 3 generaties een begrip in de regio. In 1953 startte Sjeng Peeten een garage bedrijf in Baarlo. Waarna zijn zoon Piet in 1967 een van de eerste Mazda dealers van Nederland werd, en die in 1978 ook een vestiging in Venlo opende. Sinds 1995 vormt zoon Jan de directie van 'Automobielbedrijf Peeten b.v.'

In de begin-jaren van de 'auto' was voor Sjeng Peeten service verlenen aan de klant het belangrijkste uitgangspunt. Voor zijn opvolgers is dit altijd zo gebleven: ook Jan Peeten stelt de klant centraal in zijn bedrijfsvoering.

Of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe Mazda of een goede occasion, uw wensen staan altijd centraal. Ook als het gaat om een voor u op maat gesneden verzekering en/of financiering.

Zeker bij de aanschaf van een occasion is een vertrouwd adres voor u als klant een belangrijk uitgangspunt. Onze beste reclame op dit gebied zijn onze tevreden klanten. Dit geldt zeker ook bij onderhoud, reparatie of schade-herstel aan uw auto. U kunt rekenen op vakmanschap en correcte uitvoering van uw opdrachten.

Uw mobiliteit is onze kwaliteit.