Online Adviesgesprek

Het creëren van een veilige omgeving heeft momenteel de hoogste prioriteit. Daarom kun je bij ons vanaf heden ook kiezen voor een Online Adviesgesprek als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Met deze tool kun je contactloos en op afstand tóch face-to-face geholpen worden door je vertrouwde adviseur met vragen die je hebt bij het samenstellen van een nieuwe auto.

Image
AdviesgesprekOnline

Met Online Adviesgesprek zorgen we ervoor dat álle stappen die horen bij de keuze voor een auto online en op afstand gezet kunnen worden. Samen met jouw vertrouwde verkoopadviseur stel je op je eigen pc, tablet of laptop je auto samen. Het is hiervoor niet nodig om software te installeren, alles werkt gewoon via de browser van je laptop of smartphone. Online Adviesgesprek werkt natuurlijk ook als je op zoek bent naar een occasion.

 

Voordelen van het Online Adviesgesprek

  • Online samenstellen en bespreken
  • Contactloos en veilig
  • Geen installatie nodig
  • Voor nieuw én gebruikt
Image
MX-30-interior

Hoe werkt een Online Adviesgesprek?

Eigenlijk werkt Online Adviesgesprek net zo makkelijk als iedere andere video-conferencing tool. Gebruik je laptop of smartphone om de voorraadpagina van onze website te bezoeken. Wanneer de keuze op een bepaald model of op een van de occasions gevallen is, kun je - dankzij Online Adviesgesprek – met een van onze adviseurs praten middels een klein videovenster. De rest van het scherm is beschikbaar voor de weergave van het gekozen model. Jouw keuzes, en de suggesties van de verkoopadviseur, zijn direct zichtbaar. Op die manier bieden we een volledige showroom experience zonder dat je de deur uit hoeft.

Plan samen met één van de adviseurs een gesprek om vervolgens op een gewenst moment het Online Adviesgesprek te voeren. Al een gesprek gepland en zit je klaar om het gesprek te voeren? Klik dan op 'Start een gesprek'.