Image
Mazda
PLAN JE VAKANTIECHECK
ALL-SEASON BANDEN 25% KORTING
EXTRA VOORDELIGE TABLETHOUDER

AAN ALLES GEDACHT

Rijd deze zomer de zon tegemoet en geniet van ultiem rijplezier. Hiervoor is het handig om een vakantiecheck te laten doen. Bij zo’n check worden verschillende onderdelen van jouw Mazda gecheckt die in orde moeten zijn als je op pad gaat. Zorg ook voor achterbank entertainment met een handige en nu extra voordelige tablethouder en voorkom verveling tijdens de rit.

Image
Mazda

VAKANTIECHECK VOOR € 24,95

Problemen met de auto als je op vakantie bent, dat wil je niet meemaken. Een vakantiecheck vooraf voorkomt de meeste problemen. Hierbij wordt onder meer gekeken of de remmen nog in orde zijn. Deze slijten geleidelijk waardoor regelmatige controle verstandig is.

Image
Mazda

EXTRA VOORDELIGE TABLETHOUDER

Een tablethouder zorgt ervoor dat je de houding van je nek niet hoeft aan te passen, zodat je in een comfortabele houding zit. Daarnaast geeft het gebruiksgemak doordat je de tablet niet meer continu hoeft vast te houden. Wel zo handig tijdens een lange rit met een tablet als vermaak op de achterbank.

Image
Mazda

ALL-SEASON BANDEN 25% KORTING

Maak het jezelf makkelijk met all-season banden. Deze zijn ontworpen om optimaal te presteren in alle soorten weersomstandigheden. Zorg voor grip op de weg bij praktisch elk weertype en ontvang nu 25% korting op all-season banden.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak voor de vakantiecheck of kom langs voor de zomer aanbiedingen. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot en met 30 september 2022 of zolang de voorraad strekt.