COVID-19 Maatregelen

Vooropgesteld kunnen wij mededelen dat de werkplaats volgens reguliere openingstijden geopend is van 8:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur 's middags. Op zaterdag blijft het van 8:00 uur tot 12:00 uur.

De showroom en afdeling verkoop is tijdelijk geopend vanaf 9:00 uur in de ochtend tot 17:00 's middags. Op de zaterdagen blijven we regulier geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Bij vragen kan onderaan deze pagina het contactformulier ingevuld worden.

Image
Maatregelen-Corona

Werkplaats

Wij proberen ervoor te zorgen dat alle maatregelen vanuit het RIVM, Mazda en alle andere brancheorganisaties uitgevoerd worden en vinden het daardoor erg belangrijk dat iedereen op de hoogte gesteld wordt. In de werkplaats hanteren we de volgende regels:

  • Vanzelfsprekend houden we minimaal 1,5 meter afstand en schudden we geen handen.
  • Mensen met klachten blijven thuis. Dit geldt voor het personeel van Peeten als voor onze klanten. Ervaart u klachten? Bel dan met de receptie om te kijken hoe we de afspraak gewoon door kunnen laten gaan.
  • Wij desinfecteren de auto van de klant alsmede de huurauto die eventueel met de klant meegaat. Denk hierbij onder andere aan de klink, sleutel, stuur, pook en handrem naast het gebruik van stoelhoezen.
  • In het pand zorgen we er uiteraard ook voor dat alles schoon blijft.
  • Klanten worden verzocht om niet meer in de werkplaats te komen voor ieders veiligheid.
  • Indien klanten niet anders kunnen dan op de auto te wachten dan wordt hen vriendelijk verzocht om een stuk te gaan wandelen, ook om het contact weer tot een minimum te beperken.


Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur een mail of bel met 077 – 477 1590.

Image
Mazda-Peeten-Blokken

Verkoop

Wij proberen ervoor te zorgen dat alle maatregelen vanuit het RIVM, Mazda en alle andere brancheorganisaties uitgevoerd worden en vinden het daardoor erg belangrijk dat iedereen op de hoogte gesteld wordt. In de verkoop hanteren we de volgende regels:

  • Vanzelfsprekend houden we minimaal 1,5 meter afstand, dragen we een mondkapje en schudden we geen handen.
  • Wij zorgen ervoor dat auto’s schoon en gedesinfecteerd opgeleverd worden.
  • In het pand zorgen we er uiteraard ook voor dat alles schoon blijft.
  • Beeldbellen via WhatsApp of Facetime wordt steeds belangrijker en vooral in deze periode waarin we zo veel mogelijk thuis moeten blijven, is het een perfect middel om de oriëntatie voor een nieuwe auto te starten. Vraag één van de adviseurs naar de mogelijkheden.

 

In de huidige situatie is flexibiliteit een belangrijk gegeven, dus heb je dringend een andere auto nodig of hebben wij een voertuig staan waar je al langer naar op zoek bent? Bel gerust zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Aanhef